2155558549 6976986310 Δαβάκη Πίνδου 69, Νέο Φάληρο glykosofies@gmail.com
hero image
 
 
γλυκοσοφίες
Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής Νέο Φάληρο Αθήνα


Η βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής “Γλυκοσοφίες” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Φάληρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν τόσο για την μοναδική τους γεύση όσο και για την άριστη ποιότητά τους.

Στην σύγχρονη βιοτεχνία μας, παράγουμε καθημερινά με τον παλαιό, παραδοσιακό τρόπο, όπως μας δίδαξαν οι παππούδες μας πολλά χρόνια πριν, τα πιο λαχταριστά γλυκίσματα που μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. 

Μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά την τεχνογνωσία και το μεράκι, για την δημιουργία παραδοσιακών προϊόντων, φτιαγμένα να μας χαρίζει την απόλαυση των αισθήσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
γιατί η σοφία κρύβεται στην παράδοση!!!

Σε εμάς θα βρείτε χαλβά φαρσάλω, λουκούμια και σουτζούκ λουκούμ, παστέλια, γλυκά καρύδες, σιροπιαστα και πολίτικα γλυκά, βανίλιες υποβρύχια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και ατομικά γλυκίσματα τα οποία διατίθενται σε χονδρική πώληση.

Η βιοτεχνία μας, εξοπλισμένη με την παράδοση, τη νέα τεχνολογία που απαιτείται από τους ευρωπαϊκούς κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, είναι στην διάθεση σας, για ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης.

Στόχοι μας είναι να προσφέρουμε πάντα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την μοναδική τους γεύση καθώς και ο διαρκείς εξυνχρονισμός της βιοτεχνίας μας, χωρίς όμως να χάνει την παραδοσιακή της ταυτότητα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.